Dato:    Fredag, 13. November 2020
Tidspunkt:   09:00 - 15:00
Adresse:   Online
Målgruppe:  
Tilmelding:  
Kontaktperson:   Anja Kujawski
Kontakt e-mail:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Tilmelding: https://event.wfg-nf.de/event/eK6JWKrN
   
Grenzenløs Barcamp 2020
Titel_billede

Sammen. Digitalt. Grenzenløs.

Vores Grenzenløs-Barcamp bliver virtuelt: Inspirerende sessioner inkl. keynote-oplæg, diskussioner og netværk - ikke kun på tværs af den dansk-tyske grænse - men om dette i det digitale rum.

Tema: Digital marketing. Program: Som altid ukendt. Skal du deltage?: Absolut!

Sammen – Digitalt - Grenzenløs.
Med en masse hjerteblod og et virtuelt hygiejnekoncept, giver Grenzløs-Barcamp 2020 dig mulighed for at udveksle ideer på tværs af den dansk-tyske grænse. Deltag i virtuel networking og udvid samtidigt dine digitale marketingfærdigheder.

Er det noget for dig? 
Du er nødt til at starte et sted og kan ikke længere ignorere de sociale medier eller salg på nettet? Er alt det digitale stadig et mysterium for dig? Intet problem! Få værdifuld feedback til sessionerne (måske endda din egen session) eller drag fordel af andres know-how fra de andre deltagere.

Er SoMe, SEO osv. ingen problem for dig og vil du måske nærmere beskrive dig selv som ekspert? Fremragende! Måske vil DU gerne afholde en session? Chancen for at udveksle ideer med ligesindede, finde mulige samarbejdspartnere eller dele din ekspertise med andre er nu. Uanset hvilket niveau af erfaring du har, er du hjertelig velkommen og bør blot medbringe lysten til at udveksle viden og interesse idenfor emnet "digital markedsføring".

Er det din første Barcamp? 
På en barcamp er der normalt udelukkende deltagere, ingen forudbestilte oplægsholdere og ingen faste indlæg. Hvis du har lyst må du selv gerne forberede en session f.eks. i form af en præsentation, en workshop eller bare en diskussion. På en "analog" barcamp annonceres og koordineres emner og rækkefølge under en fælles sessionplanlægning. Da vi desværre ikke kan mødes fysisk, vil vi bede dig om at fortælle os på forhånd, om du vil afholde en session samt hvad emnet for din session er (se Information om sessionerne). Vi vil så præsentere sessionsplanen i starten af den virtuelle barcamp. Ud over sessionerne vil der være et key-note oplæg i starten, som skal give nye impulser og inspiration.

Information om sessionerne:
• Sessioner kan valgfrit afholdes på tysk, dansk eller engelsk
• Sessionsplanlægning kører både på forhånd og på selve dagen. Hvis du allerede har en idé til en session, må du gerne notere denne her: shrtco.de/rHe9Z
• Her finder du en liste over de hidtil planlagte sessions. Du er velkommen til at afstemme på forhånd, om der er sessionstemaer som fanger din interesse. Klik blot på det lille grønne kryds på en af de post-its. Det kan du også gøre på: shrtco.de/rHe9Z

Hvad kræver det at deltage?
• En Computer/bærbar eller tablet
• Gratis hopin.to profil (Du modtager tilmeldingslinket 1-2 dage før begivenheden; Forresten: du kan også tilmelde dig "Hopin" via LinkedIn, Google eller Facebook)
• Valgfrit: Idé til en session (muligvis en Powerpoint, PDF eller noget lignende at dele med deltagerne)

Hvad er dagens program?
Det finder vi ud af, når vi mødes kl. 9.00 den 13. november 2020. Temaet er digital marketing.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Facilitering foregår på engelsk. Sessionerne kan afholdes på tysk, dansk eller engelsk.