Teknologisk innovation i grænseregionen15.05. 2019

Hjælp os med at hjælpe jer, og lad os hjælpe hinanden til vækst!

 

Specialister fra Mads Clausen Instituttet på Syddansk Universitet i Sønderborg, foretager en undersøgelse omkring de syddanske virksomheders formåen indenfor teknisk innovation. SDU ønsker et meget tættere samarbejde med de små og mellemstore virksomheder i regionen samt at tilbyde deres viden, knowhow og ikke mindst deres laboratorier og faciliteter. Som bekendt peger mange undersøgelser på, at virksomheders samarbejde med højtuddannede og universiteterne, er den sikreste vej frem mod vellykket innovation.

 

For at fremskaffe viden om behovet og tilpasse universiteternes samarbejde med de små og mellemstore virksomheder, beder vi jer derfor om at udfylde vores online spørgeskema: https://bit.ly/2H5OL4I 

 

Målgruppen er alle virksomheder med mere end 20 medarbejdere, i Interreg 5A programregionen (se: https://bit.ly/2J8HQLv), som arbejder med teknisk innovation og udvikling, eller har interesse indenfor dette.

 

Det tager max 15 min. at udfylde men giver kæmpe værdi, for at vi i fællesskab kan videreudvikle vores landsdel og grænseområdet. Danske og tyske virksomheders samarbejde indbyrdes samt med vidensinstitutionerne på tværs er afgørende for vores erhvervs fremtid. 1000 tak for hjælpen!

 

Som yderligere motivation og tak trækker vi lod om en præmie blandt alle respondenter. Vi udlodder en 100% gratis konsultation, på den pågældende virksomhed, med Mads Clausen Instituttets (SDU) højtuddannede specialister omkring netop teknisk innovation og virksomhedens samarbejdsmuligheder med universiteter. Vinderen får direkte besked.

 

Mange tak fordi I deltager!  

 

 
LINK TIL SPØRGESKEMA: https://bit.ly/1IyeaeP 

 

 

PS. Står I i øvrigt med en virksomhed der søger en tysk samarbejdspartner, sparring omkring eksport til Tyskland eller kontakt til en tysk vidensinstitution, er I meget velkommen til at kontakte os for hjælp.  

 

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu