Fit4Jobs@WaddenC arbejder virtuelt26.03. 2020

På det seneste har det været lidt stille om os og vores projekt. Grunden hertil er selvfølgelig Covid 19-situationen. F4J er et grænseoverskridende projekt med det formål, at nedbryde grænsen i danskernes og tyskernes sind. Nu står vi over for situationen, at grænserne er lukket igen - og det lige præcist i genforeningsåret 2020. Hvad har det af betydning for os? Som et dansk-tysk team arbejder vi naturligvis stadig på at nå vores projektmål. Konkret betyder dette: Ingen events i de kommende uger. Det gør, at vi kan bruge mere tid på alternative ideer. Stay tuned!

 

I øjeblikket fokuserer vi på at synliggøre vores fælles region. Hertil udarbejder vi en webportal samt en kernefortælling. Vi er også meget optaget af emnerne digitalisering og udarbejdelsen af et muligt følgeprojekt.
Hvis du har ideer til et følgeprojekt, er vi meget interesserede i at høre fra dig. Vi er i den fase, hvor ingen projektidee er forkert, fordi vi endnu ikke ved, hvem, hvad, hvilke prioriteringer eller hvor mange penge der er afsat fra Interregs side. Så alle (også de lidt skøre) ideer er velkomne. Del dine ideer med projektleder Jan J. Diers (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / +45 29 34 81 03). Mange tak!

 

Vi håber, at den hverdag vi befinder os i i dag snart er forbi, og at vi kan afholde vores møder rundt om ét bord igen! Vi holder jer up-to-date. Forbliv sund - Vi ses i region WaddenC!

 

Ved spørgsmål, kontakt venligst Jan J. Diers (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / +45 29 34 81 03)

 

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu