HVAD ER F4J?

Fit4Jobs@WaddenC (F4J) er et dansk-tysk initiativ på tværs af grænsen, som har til formål at nedbryde barrierer. Den nationale landegrænse skal ikke udgøre en begrænsning for det tværgående samarbejde i en dansk-tysk arbejdsmarkedsregion. Fælles værdier og synergier skal fremskynde udviklingen af regionerne. 

Aktiviteter

I løbet af projektperioden fra 2018 - 2022 vil F4J fastsætte rammerne for et sammensmeltende arbejdsmarked med udviklingsmuligheder.

Målene for de enkelte aktiviteter i Fit4Jobs@WaddenC-projektet er følgende:

  • at støtte de lokale erhvervsaktører igennem faglig information, netværksetablering samt i forbindelse med rekruttering af kvalificeret arbejdskraft.
  • at etablere kontakt til potentielle arbejdstagere til jobs i grænseregionen.
  • at dokumentere nye netværk og initiativer på tværs af grænsen
  • at forbedre synligheden af grænseregionen og dens muligheder over for fremtidige arbejdstagere og borgere, også uden for Tønder kommune og Kreis Nordfriesland.

 

Projektet Fit4Jobs@WaddenC er blevet forlænget i forbindelse med Covid-19 til 2021, og derefter, er det blevet søgt om et tillægsprojekt, som trådte i kraft d. 1. juli 2021 og varer frem til d. 30 juni 2022. 


Målgrupper

Tilbuddene fra Fit4Jobs@WaddenC er rettet mod:

  • de lokale virksomheder og erhvervsaktører, herunder handelskamre, forbund, brancheforeninger osv.
  • den fremtidige arbejdskraft: elever, lærlinge og studerende
  • potentielle arbejdstagere, som er nye i regionen


Her går det videre til projektportrættet.

 

Projektet er støttet af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Få mere at vide om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.

Se mere om region WaddenC - husk lyden!:

KONTAKT

Marianne Caroline Andersen

Jan Jasper Diers

Projektleder

Tønder Kommune

Tlf.: +45 7492 9322
Mobil: +45 2934 8103

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu

Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu